Facebook noscript imageBärsärkagång i Stockholm – man barrikaderade sig i lägenhet
Nyheter
Bärsärkagång i Stockholm – man barrikaderade sig i lägenhet
En man gick nyligen bärsärkargång i Stockholms innerstad. Foto: Tomas Hedlund.
En man gick nyligen bärsärkargång i Stockholms innerstad. Foto: Tomas Hedlund.

En stor polisinstas har just avslutats på Kungsholmen i centrala Stockholm. En fastighetsägare har gripits misstänkt för misshandel inne på ett kontor på Svarvargatan.
– Jag vill inte vara med i tidningen, säger den misstänkte till Bulletin under barrikaderingen.

En stor polisinsats pågår just nu på Svarvargatan 20, på Kungsholmen i centrala Stockholm. Minst åtta enheter är på plats och polisen har spärrat av ett kontor på adressen.

Det var under måndagseftermiddagen vid 15-tiden som flera inringare larmade polis om en pågående misshandel inne på ett kontor. Detta efter att de hade hört smällar och vad de beskriver som ”ett jäkla liv”. Mannen ska sedan ha barrikaderat sig i en lägenhet i samma fastighet. När polisenheten anlände till platsen kunde en man kort därefter gripas misstänkt för misshandeln inne på kontoret.

Polisen misstänker att mannen är fastighetsägaren till den fastighet där misshandeln ägde rum. När Bulletin, som är på plats, ringer upp fastighetsägaren, förnekar han kännedom om att en misshandel ska ha skett på hans kontor på Svarvargatan. Han vill heller inte kommentera vidare om någon misshandel ägt rum i hans fastighet.

kontor avspärrat
Polisen spärrar av kontoret på Svarvargatan 20. Foto: Tomas Hedlund

– Jag vill inte vara med i tidningen, säger fastighetsägaren som polisen misstänker är gärningsman, till Bulletin under barrikaderingen.

Kontoret där misshandeln ägde rum har spärrats av för teknisk undersökning. Polisen hör flera vittnen till händelsen på platsen.

Läs även: Efter bedrägerierna: Nu slutar flera butiker med Swish

Isabelle Eriksson

Reporter.
Tips mottages gärna!
isabelle.eriksson@bulletin.nu