Facebook noscript imageBlågula leder med 1 mandat – Nyans framgångsrikt i Malmö
Politik
Blågula leder med 1 mandat – Nyans framgångsrikt i Malmö

Bulletins Live-sändning har nu avslutats. När sändningen avslutades ledde det blågula blocket med 1 mandat över det rödgröna alternativet. Nyans låg runt fyra procent i Malmö, en stor framgång, men inte tillräckligt för att knipa ett riksdagsmandat via den så kallade 12-procentsregeln.

Bulletin sänder en valvaka fullspäckad med analyser, rapporter och intervjuer. Våra reportrar kommer att vara på de flesta av de åtta riksdagspartiernas valvakor under kvällen för att ta pulsen på stämningen och även få intervjuer från partiföreträdare.

Programledare är vår chrefredaktör Dan Korn och vid hans sida kommer ledarskribenten Mats Skogkär att komma med vassa analyser under kvällens gång.

Mellan valrapporterna kommer Bulletin att få analyser av flera olika partiföreträdare, dessutom kommer våra reportrar att besöka de flesta av partiernas valvakor i centrala Stockholm och i Nacka.

Start klockan 20.00

Bulletins valvaka startar klockan 20.00 här på hemsidan. Vi kommer också att ha en direktrapporteringssida med valresultat och andra snabba nyheter för den som hellre följer valet i skrift.

Bulletin sänder valvakan ända tills att vi antingen har ett resultat eller till dess att det står klart att vi behöver vänta till onsdagens rösträkning av utlandsröster och sena förtidsröster.

Väl mött klockan 20.00 här på Bulletins hemsida.

Tomas Hedlund

Journalist
Tips mottages gärna!
tomas@bulletin.nu