Facebook noscript imageHelgintervju: Panos Papadopoulos om resan från fattigdom till rikedom
TV & Pod
Helgintervju: Panos Papadopoulos om resan från fattigdom till rikedom
Helgintervju: Panos Papadopoulos om resan från fattigdom till rikedom

I Bulletins helgintervju berättar Panos Papadopoulos om resan från Grekland till Sverige på 70-talet och om att gå från fattigdom till positionen som Skandinaviens största leverantör av badkläder.

Panos Papadopoulos, grundare till Panos Emporio, är i dag Skandinaviens största leverantör av badkläder. Men så har det inte alltid varit. Han kom från mycket fattiga förhållanden i Grekland på 70-talet. I veckans Helgintervju berättar han om hur det kom sig att han valde just Sverige och om hur han blev den framgångsrike affärsman som han är i dag. Han har även tips till blivande entrepenörer.

Luai Ahmed

Luai Ahmed är krönikör och poddredaktör på Bulletin. Innan flytten till Sverige var han kolumnist för tidningarna Yemen Today, Yemen Times,  och YoO Youth Magazine. Han är också författare till boken Asylum: A refugee’s paradoxical journey from Sharia Yemen to Rainbow Sweden. Ahmed har studerat International Business Studies på International Lebanese University i Jemen och flera kurser i International Migration and Ethnic Relations på Malmö universitet.

E-post: luai@bulletin.nu