Facebook noscript imageTravlördag: Maxad jackpot på 50 miljoner till lördagens trav
Sport
Travlördag: Maxad jackpot på 50 miljoner till lördagens trav
Foto: Marcus Ericsson/TT
Foto: Marcus Ericsson/TT

Bulletin.nu har tillsammans med MinAndels travexperter tagit fram andelsspel till V75® och V86® där du kan köpa in dig i experternas system hos ATG®. Det är dubbel jackpot och ATG beräknar att ett ensamt vinnande system vinner över 50 miljoner. Våra experter gnuggar lopparkivet fram till 16:00 på lördag för att hitta alla 7 vinnare. Häng på!

Du kan köpa andel av våra experter till V75 och väljer mellan två olika andelsspel där pris och strategi är olika. Inför helgen publicerar vi också omgångens bästa spik och korsdrag.

Bulletins andelsspel till V75

Bulletins Hammare – 300 kronor per andel – Systemet består av tio andelar

Här kommer systemet att bestå av två spikar, det vill säga två lopp där vi har endast en häst streckad i dessa två lopp. Vi hamrar in spikar med hög vinstchans för att maximera möjligheten till sju rätt. Sen fyller vi på rejält i de lopp där vi tror att chansen för att en högoddsare (skräll) vinner.

Bulletins Korsdrag – 100 kronor per andel – Systemet består av 15 andelar

Här kommer vi att leta efter två väldigt spelvärda spikar, det vill säga två lopp där vi endast har en häst streckad i dessa två lopp. Här letar vi spikar i hästar som är alldeles för lite spelade i förhållande till vinstchans. Tanken är att vi vill se korsdrag bland inlämnade kuponger och vi maximerar systemet för högsta möjliga vinst.

Speltips V75

Omgångens spik

Vi hittar en av årets klarast spikar i V75-4, enligt oss. Vi spikade nyligen 6 Faeza Zet som då vann väldigt lätt trots ett tufft upplägg utvändigt ledaren. Nu på lördag ser det upplagt ut för ledningen direkt efter start för det här stentuffa stoet. Väl i ledningen kommer de andra få svårt att komma ikapp och vi spikar till en mycket spelvärd procent.

Omgångens korsdrag

Vi hittar ett spännande ekipage redan i V75-1 där 6 Natorp Bo både gör sin andra start i ny tränarregi samt får på sig en amerikansk sulky för första gången på ett bra tag. Är också startsnabb vilket bådar för en bra position i loppet. Många invändigt är också väldigt snabba och vi tror det kan bli bra tempo inledningsvis vilket öppnar upp för Natorp Bo. Självklart har vi stor respekt för favoriten 11 Unico Broline, men det är inte garanterat att han kan runda hela fältet då motståndet är tuffare än senast. Spelad till 5 procent nu på fredagen gör han till ett fynd.