Marine Le Pen har stängt in sig i ett hus i Normandie för att träna inför den franska valrörelsen avgörande stund på onsdag kväll: den stora tv-debatten mot sittande president Emmanuel Macron.
Den officiella valdagen är visserligen först på söndag den 24, men det är debatten ska kan få miljontals franska väljare att slutligen bestämma sig.
Omgiven av sina närmsta rådgivare och med en sparringpartner som till och med liknar Macron ska Marine Le Pen försöka vända debatten till sin fördel.
Det är ett märkligt presidentval som väntar fransmännen, de två finalisterna har var och en bara runt 25 procent av väljarna bakom sig. Macron med några procents försprång. De kandidater som väckte störst entusiasm på sina valmöten är bägge utslagna, Jean-Luc Mélenchon och Eric Zemmour, med 20 respektive sju procent i den första valomgången.
Återstår en hårt kritiserad president, som vägrat delta i den gångna valdebatten och nu undviker att tala om resultatet av de fem år som gått, med revolten från de Gula Västarna och den ifrågasatta hårda Covidpolitiken.
Tonat ner
Med en Marine Le Pen som tonat ner sin hårda migrationskritik och framför allt försökt lansera ett omfattande socialt program som kritikerna hävdar Frankrike inte har råd med.
De två kandidaterna är ense om en enda fråga: det är Jean-Luc Mélenchons väljare som avgör valet. Mélenchon själv har gått ut och uppmanat sina väljare att inte rösta Le Pen men frågan är om han blir åtlydd.
Som den lysande talare han är har Mélenchon lyckats locka unga väljare, väljare som övergett socialistpartiet och miljörörelsen, och som anses utgöra den yttersta vänsterkanten. Mélenchon har också haft starkt stöd i muslimska kretsar.
Men nu är det just dessa grupper de bägge återstående kandidaterna försöker locka till sig. Macron genom att ha upptäckt sitt eget intresse för miljörörelsen och genom att gå så långt att han uttryckt att beslöjade feminister är enastående.
Marine Le Pen genom att nyansera sin syn på hijaben och genom ett generöst löfte om ekonomisk stöttning och skattebefrielse för unga.
Få orkar ta till sig
Bägge har omfattande program som få väljare orkat ta till sig, den fråga som diskuterats mest i media är Macrons pensionsreform som innebär en gradvis höjning av pensionerna till 65 år. Det, menar Le Pen, skulle inte ge människor tid att njuta av livet efter att ha slitit uppemot 40 år och nöjer sig därför med en pensionsålder på mellan 60 och 62 år.
Sakfrågorna har inte stått i centrum dessa sista kampanjveckor utan snarare ett massivt angrepp från Emmanuel Macron och hans omgivning på Le Pen som kan sammanfattas som en modern version av ”vargen kommer”. Och det är anklagelsen om att Le Pen är högerextremist och att Frankrike går en fruktansvärd framtid till mötes med henne. Frågan är hur många gånger fransmännen låter sig skrämmas av vargen. Det finns också en undertryckt vanmakt och bitterhet över fördyrade levnadskostnader och över att Macron är Le kandidat des riches, de rikas kandidat.
De flesta efterlyser, hittills förgäves, en saklig debatt och opinionsmätare har redan konstaterat att det är svårt att tro på någon annan segrare än soffliggare.
Debatten sänds på franska TF1 och France 2 onsdag kl 21.
Läs även: Franska presidentvalet: Macron möter Le Pen i den andra valomgången