Facebook noscript imageLördagstrav: Spela om 49 jackpotmiljoner
Lördagstrav: Spela om 49 jackpotmiljoner
Vi en smaskig jackpot på hela 49 miljoner att spela om. Du kan köpa in dig i experternas system och haka på mot sju rätt. Foto: Jessica Gow
Vi en smaskig jackpot på hela 49 miljoner att spela om. Du kan köpa in dig i experternas system och haka på mot sju rätt. Foto: Jessica Gow

Bulletin.nu har tillsammans med MinAndels travexperter tagit fram andelsspel till V75® och V86® där du kan köpa in dig i experternas system hos ATG®. Att spela tillsammans i form av andelsspel har blivit väldigt populärt då man för en mindre insats kan vara med på ett större system framtaget av erkänt duktiga travtippare.

V75 uppe i Umeå och vi ser fjolårets Elitloppsvinnare Don Fanucci Zet värma upp inför det stundande elitloppet. Utöver det har vi en smaskig jackpot på hela 49 miljoner att spela om. Du kan köpa in dig i experternas system och haka på mot sju rätt. Välj mellan två olika andelsspel där både pris och strategi är olika, då vi vill erbjuda något för alla som vill vara med.

Bulletins andelsspel till V75

Hammaren – 300 kr per andel – Systemet består av tio andelar.

Här kommer systemet att bestå av två spikar, det vill säga två lopp där vi har endast en häst streckad i vardera lopp. Vi hamrar in spikar med hög vinstchans för att maximera möjligheten till sju rätt. Sen fyller vi på rejält i de lopp där vi tror att chansen för att en högoddsare (skräll) vinner.

Korsdraget – 100 kr per andel – Systemet består av 15 andelar

Här kommer vi att singelstrecka två väldigt spelvärda spikar, det vill säga två lopp där vi endast har en häst streckad i vardera lopp. Vi letar hästar som är alldeles för lite spelade i förhållande till vinstchans. Tanken är att vill se korsdrag bland inlämnade kuponger och vi maximerar systemet för högsta möjliga vinst.

Speltips

Omgångens bästa spik

I V75-3 så är det spel mot ett mål. Elitloppsklara 1 Don Fanucci Zet har fått det bästa läget och allt pekar på att han tar ledningen och leder hela loppet runt om. Detta är ett led i matchningen till sista söndagen i maj och Daniel Redèn aviserar att det inte måste bli vinst, men det ska mycket till att Örjan kör bort denna stjärna när det ändå vankas 200 000kr i förstapris. Spika trots den höga procenten och vänd blad för att leta skrällar i de andra loppen.

Omgångens korsdrag

Dags att jobba in nästa miljonskräll! För 1 Mizai i V75-2 blev det fel senast i uttagningsloppet i Kungapokalen. Denna gång är det lite annat motstånd. Voltstart denna gång vilket han kan vara rysligt snabb ut i. På Bollnäs för tre starter sedan så gick han 09-tid sista 500 meterna långt ute i spåren. Nu är det perfekt läge och sätter han bara sina hovar rätt från start så kommer han att få ledningen och han kommer att leda väldigt länge. 3,59 procent streckad i skrivande stund och detta ska vara en fin chans för oss att skaffa oss övertag inför resterande lopp.

Artikeln är ett betalt samarbete | Innehåll från MinAndel

fakta

Mer om andelsspel

Andelsspel betyder att man delar upp kostnaden för ett system på x antal andelar. Till exempel om ett system kostar 1 000 kr att lämna in och man delar upp det på tio andelar, så kostar varje andel 100 kr. Om systemet genererar vinst så får man lika stor andel av vinsten som man köpt i systemet.

Eftersom det möjliggör att kunna köpa in sig i framgångsrika tippares system för en mindre kostnad så har andelsspel blivit väldigt populärt på V75 och V86. Andelsspelen kan delas upp i olika många andelar och priset kan också variera beroende på systemets totala kostnad samt antal andelar systemet delas upp i.

I stället för att du gör ett mindre eget system för 100 kr kan du vara med på ett större system tillsammans med ett antal andra likasinnade och för samma peng.

MinAndels experter har under senaste åren spelat in flera miljonvinster och delad vinst är en underbar känsla. Mot nästa storvinst!