Facebook noscript imageTravlördag: Miljonerna ska fördelas – läs experternas tips eller köp andelar i deras system!
Sport
Travlördag: Miljonerna ska fördelas – läs experternas tips eller köp andelar i deras system!
Foto: ATG
Foto: ATG

Bulletin.nu har tillsammans med MinAndels travexperter tagit fram andelsspel till V75® och V86® där du kan köpa in dig i experternas system hos ATG®.

V75 åker till södra Sverige och deras storbana Jägersro. Där får vi se Svensk Uppfödningslöpning med 800 000 kr i första pris. Spännande!

Du kan köpa andel i våra experter V75-system och väljer mellan två olika andelsspel där pris och strategi är olika. Eller så tar du del av deras spikförslag och omgångens korsdrag nedan. Häng med!

Bulletins andelsspel till V75

Bulletins Hammare – 300 kronor per andel – Systemet består av tio andelar

Här kommer systemet att bestå av två spikar, det vill säga två lopp där vi har endast en häst streckad i dessa två lopp. Vi hamrar in spikar med hög vinstchans för att maximera möjligheten till sju rätt. Sen fyller vi på rejält i de lopp där vi tror att chansen för att en högoddsare (skräll) vinner.

Bulletins Korsdrag – 150 kronor per andel – Systemet består av 8 andelar

Här kommer vi att leta efter två spelvärda spikar, det vill säga två lopp där vi endast har en häst streckad i dessa två lopp. Här letar vi spikar i hästar som är alldeles för lite spelade i förhållande till vinstchans. Tanken är att vi vill se korsdrag bland inlämnade kuponger och vi maximerar systemet för högsta möjliga vinst.

Speltips

Omgångens bästa spik

I V75-1 har vi hittat en riktigt fin 3-åring som vi tror bara vinner. 2 Longgone River med Christoffer Eriksson. Han gjorde ett otroligt bra lopp senast utvändigt om Excusez Moi och gick i mål på väldigt fint sätt. Han är inte så startsnabb men stark och rejäl och tål att göra jobbet själv. Vi tror han är huvudet högre än sina konkurrenter denna dag och vi går ut och spikar direkt!

Omgångens korsdrag

3 Fiftyfour i V75-4 tog ledningen senast, stannade kvar där, och bara stack undan på upploppet och vann med 5 längder. Han slog då bland annat Nelson Greenwood och Pure Harmony som även startar nu. Han är snabb från start och obesegrad från ledningen. Vi väntar oss en klassisk spets och slut för Tomas Malmqvists stjärna här.