Facebook noscript imageTravonsdag: Mantorp och spjutspetsen inställd på 8 rätt!
Sport
Travonsdag: Mantorp och spjutspetsen inställd på 8 rätt!
Foto: Fredrik Persson/TT
Foto: Fredrik Persson/TT

Bulletin.nu har tillsammans med MinAndels travexperter tagit fram andelsspel till V75® och V86® där du kan köpa in dig i experternas system hos ATG®. Att spela tillsammans i form av andelsspel har blivit väldigt populärt då man för en mindre insats kan vara med på ett större system framtaget av erkänt duktiga travtippare.

Om aktuell omgång av V86

V86 körs på Mantorp och vi ser tidigare elitloppsdeltagaren Click Bait samt några intressanta årgångslopp som lockar. Spelmässigt så ser det intressant ut och du kan haka på våra experter mot 8 rätt genom att köpa andel i andelsspelet Spjutspetsen.

Bulletins andelsspel till V86

Spjutspetsen – 111 kronor per andel – Systemet består av tio andelar

Systemet utgår från omgångens bästa spik och omgångens korsdrag som du kan läsa mer om nedan. Sen fyller vi på rejält i de lopp där vi tror att chansen för att en högoddsare (skräll) vinner. Vi siktar på de större vinsterna och lämnar kaffepengarna åt andra.

Speltips V86

Omgångens spik

I V86-4 och högsta klassen ser vi tidigare elitloppsdeltagaren 6 Click Bait från Stefan Melander, som storfavorit. En befogad sådan och vi tror ändå att procenten kommer gå ner fram till spelstopp. Det kommer bli spets för Click Bait och med den form han visat på sistone så ser vi inte annat än att han kommer leda hela vägen till mål. Det finns en del motbud, men inget som vill gå den tunga vägen utanför ledaren, vilket gör att vi tror Click Bait får bestämma tempo i loppet. Då blir han väldigt svårslagen då han besitter en mycket fin slutspurt.

Omgångens korsdrag

Här letar vi spelvärde och det hittar vi oftast som mest i V86-8 där många går kort med antalet streck. 2 Global Cashflow var två i Kriteriet förra året och har ruggig kapacitet. Nu har han galopperat i årets två starter men kapaciteten finns där och är nu spelad till endast 7 procent. Det är ingen spik för oss då galopprisken finns där, men håller han sig i trav kan han mycket väl ge favoriten 4 Ikaros Sisu en match. Från stallet så låter det positivt rörande form, så vi streckar och hoppas på favoritfall.

Artikeln är ett betalt samarbete | Innehåll från MinAndel

fakta

Mer om andelsspel

Andelsspel betyder att man delar upp kostnaden för ett system på x antal andelar. Till exempel om ett system kostar 1 000 kronor att lämna in och man delar upp det på tio andelar, så kostar varje andel 100 kronor. Om systemet genererar vinst så får man lika stor andel av vinsten som man köpt i systemet.

Eftersom det möjliggör att kunna köpa in sig i framgångsrika tippares system för en mindre kostnad så har andelsspel blivit väldigt populärt på V75 och V86. Andelsspelen kan delas upp i olika många andelar och priset kan också variera beroende på systemets totala kostnad samt antal andelar systemet delas upp i.

I stället för att du gör ett mindre eget system för 100 kronor kan du vara med på ett större system tillsammans med ett antal andra likasinnade och för samma peng.

MinAndels experter har under senaste åren spelat in flera miljonvinster och delad vinst är en underbar känsla. Mot nästa storvinst!