Facebook noscript imageAhmed: Därför hatar SSU bögar och judar
Luai Ahmed
Krönikörer
Ahmed: Därför hatar SSU bögar och judar
SSU anklagas återigen för att använda böghat som politiskt slagträ. Foto: Timmy Augustsson / Skärmdump Bulletin
SSU anklagas återigen för att använda böghat som politiskt slagträ. Foto: Timmy Augustsson / Skärmdump Bulletin

Varför är folk förvånade över att Socialdemokraternas ungdomsförbund sprider homofobi och antisemitism? Med tanke på invandringen från världens mest homofoba och antisemitiska länder borde det inte förvåna någon att Sverige går mot en homofobisk och antisemitisk framtid, skriver Luai Ahmed.

I veckan hamnade Socialdemokraternas ungdomsförbund i blåsväder efter att SSU Blackeberg publicerade ett homofobiskt meme. På bilden framställdes statsministern Ulf Kristersson som en karikatyr som står på knäna och utför oralsex på Erdogan.

Läs även: Gustavsson: Sölvesborg är Moderaternas varningsskott till SD

Tanken att det är förnedrande och förolämpande för en man att utföra oralsex på en annan man är homofobisk på många plan. Det som menas är att män som utför oralsex på andra män är dumma, äckliga och principlösa.

Den homofoba attityden gentemot homosexuella lever kvar i det homofoba Öst, men även i Socialdemokraternas ungdomsförbund, som gång på gång leds av islamistiska företrädare som företräder tankegångar med djupa rötter i Mellanöstern.

Tidigare skandaler har etablerat att SSU präglas av homofobi och antisemitism.

”Islam är universalbotemedlet för mänsklighetens alla lidanden, sjukdomar och problem som existerar idag”, påstod Rizwan Elahi, SSU Skånes tidigare ordförande 2018, innan han blev utesluten.

Andra SSU-företrädare har även briljerat under årsmöten med uttalanden om att ”homosexuella är smutsiga”.

Företeelsen i den muslimska världen att homosexuella är äckliga går hand i hand med antisemitism. Den misslyckade islamistiska världen skyller mycket av sina misslyckanden på den närmaste syndabocken: judarna. I denna foliehattvärld styr judarna inte bara världen, utan även vilka vi ligger med.

Imamen Hamid Al-Husseini, generalsekreterare för irakisk tv och radio, kom ut på tv för ungefär tre år sedan och sa att judar ligger bakom en plan att förvandla muslimer till homosexuella.

På samma stigar har även samma SSU-företrädare som anklagats för homofobi vandrat, och har således anklagats för – surprise, surprise! – antisemitism. Denna infantila och kunskapslösa häxblandning är lika populär som hummus och ris i Mellanöstern och Afrika.

Islam och machomanlighet är helt enkelt den rätta vägen. Homosexualitet förstör samhället och judarna ligger på outgrundligt vis bakom homosexualiteten. En betydande del av den unga generationen av svenskfödda med rötter i Mellanöstern är uppväxta och impregnerade med dessa föreställningar: en fäbless för homofobi och antisemitism.

Läs även: Makram: Hederskultur och den seglivade myten om mödomshinnan

Det finns ett klart samband mellan islamism och det socialdemokratiska parti som öppnat dörrarna för dess utövare. Denna koppling går inte att förneka. Det är inte som att de invandrade islamisterna kommer att söka sig till SD, utan de söker sig till navet som bjudit in dem, sympatiserat med dem, och tagit hit deras terrorister, bland annat.

I mina inkorgar på sociala medier Twitter, Instagram och Facebook får jag hundratals meddelanden från Mellanöstern-invandrare som upptäckt att jag är homosexuell och att jag opinionsbildar mot islamisering och integrationslös invandring.

Den vanligast förekommande kommentaren jag brukar få är att jag är – ja, vad annars? – en ”husblatte”. Till sådant brukar jag svara något skämtsamt i stil med: ”Öh, ursäkta? Jag är en slottsblatte”.

Men det sker ofta att jag får kommentarer som gör mig mållös. Kommentarer som ”Du är en äcklig bög som vill bara suga kuk” och ”Håll käften din kuksugare” går väl kanske att hantera. Men”Sug min kuk din äckliga bög”? Hur exakt svarar man ens på det?

Sådan dårskap är jag van vid att läsa och höra på arabiska. Men på svenska kommer det att ta tid för mig att vänja mig.

I Sverige finns två olika verkligheter. Den ena verkligheten är den som beskrivs i etablerade medier. Den verkligheten låtsas som om den islamistiska världen existerar i en annan dimension, en helt annan tid och ett annat universum, helt isolerade från och långt bortom vår nordiska verklighet. I den verkligheten är islamister i Sverige en produkt av vitt förtryck – inte invandring.

Sedan finns det den riktiga verkligheten, dit den grova arabislamismen har anlänt via båtar, flyg och bilar till Väst.

Denna verklighet har negligerats till den grad att sagda islamism har tillåtits att infiltrera och expandera i Sverige – även inom de politiska institutionerna.

En verklighet som vänstern fortsätter att vägra medge existerar annat än som en ”högerextrem” paranoid föreställning. Tyvärr dock en verklighet som inte bryr sig om vänsterns illusioner och tålmodigt fortsätter att fräta ner samhället.

Med Pew Researchs siffror i bakhuvudet, som visar att 30 procent av Sverige lär vara muslimskt om 28 år med fortsatthög invandring, så är det inte konstigt att vänsterpartierna som har drivit invandringen börjar efterlikna arabvärlden.

Det är väl bara en tidsfråga tills tillräckligt många helt börjar relativisera bort den där homofobin och antisemitismen som vi ser. Tills ingen längre behöver riskera uteslutning ur Socialdemokratiska Arbetarepartiet för sådana småsaker. Troligen medan man fortfarande pekar finger åt Sverigedemokraterna.

Läs även: Sjölander: Hur lång tid kommer integrationen att ta?

Luai Ahmed

Luai Ahmed är krönikör på Bulletin. Innan flytten till Sverige var han kolumnist för tidningarna Yemen Today, Yemen Times,  och YoO Youth Magazine. Han är också författare till boken Asylum: A refugee’s paradoxical journey from Sharia Yemen to Rainbow Sweden. Ahmed har studerat International Business Studies på International Lebanese University i Jemen och flera kurser i International Migration and Ethnic Relations på Malmö universitet.

E-post: luai@bulletin.nu